ELEKTRISCHE WIELLADERS VAN GIANT

Wielladers van GIANT met elektrische aandrijving combineren het beste van twee werelden. De elektrische machines bieden de voordelen van een kniklader en het werken in stilte en zonder uitstoot. Daardoor is het ideaal om werk uit te voeren in gebouwen, tussen dieren of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden. Tobroco-Giant gelooft in een elektrische toekomst en breidt het aantal modellen jaarlijks uit.

Knikladers met vele voordelen

Profiteer nu van alle voordelen van de elektrische GIANT shovel:

  • Werken zonder uitstoot
  • Voordelige financiering
  • Fiscale voordelen mbt subsidie!
  • Deze actie is alleen geldig voor Nederland

Het is nu dus de perfecte tijd om te investeren in een GIANT kniklader die goed is voor het klimaat en daarnaast betere werkplekken levert voor medewerkers en minder overlast geeft voor de omgeving. Klik hier voor prijsaanvraag!

Wielladers met meer trekkracht

De elektrische G2200E en G2700E hebben zelfs meer trekkracht dan de diesel-variant. Dit vermogen is direct beschikbaar doordat er gebruik wordt gemaakt van een aparte rijmotor. Een vermogen van 7 kW wordt gecombineerd met 6-tons assen en dat geeft een trekkracht van 12.500 N. Door de vierwielaandrijving wordt optimale tractie gegarandeerd. Door drie verschillende rijstanden is het altijd mogelijk om werk precies uit te voeren. Doordat er geen hydrostaat gebruikt wordt blijven de elektrische machines lekker stil.

Voor de werkhydrauliek wordt gebruik gemaakt van een tweede elektromotor. Dit heeft als voordeel dat de GIANT wiellader dus ook weinig stroom verbruikt als er veel mee gereden wordt. Met 12 kW voor de hydrauliek is er altijd voldoende kracht om zelfs complete pallets met klinkers te tillen.

Nieuwste technologie

Voor de ontwikkeling van elektrische machines werkt Tobroco-Giant samen met Jungheinrich. Deze mondiale en betrouwbare partner heeft jaren ervaring met elektrische heftrucks en deze kennis is gebruikt voor de elektrische GIANT wielladers. Zo wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste lithium-ion accu’s omdat deze drie keer langer mee gaan dan loodzuur accu’s, betere prestaties leveren en sneller opladen. De accu’s worden beschermd door een intelligent accubeheersysteem en er kan altijd worden bijgeladen zonder dat dit invloed heeft op de levensduur. Meer weten over de nieuwste technologie? Neem dan contact op!

Elektrisch materieel grondig beproefd

Tobroco-Giant heeft niets aan het toeval overgelaten voordat de elektrische GIANT machines in productie zijn genomen. Alle machines worden uitvoerig getest door verschillende klanten, heeft een machine een zwakke plek dan komt dit aan het licht en wordt deze hierop aangepast.

Kies nu voor een Elektrische Wiellader

 

NIEUWSTE LITHIUM-ION TECHNOLOGIE
ENERGIETERUGWINNING
UITZONDERLIJKE PRESTATIES
VRIJWEL GERUISLOZE WERKING
G​EEN UITSTOOT

 

giant elektrische shovel

Ja, doe mij een aanbod!

Profiteer nu van van voordelige financiering

De groei die TOBROCO-GIANT doorgemaakt heeft komt mede doordat we continu blijven innoveren. Onze elektrische modellen zijn één van deze innovaties en gericht op de toekomst. Een toekomst met elektrische machines die stil en zonder uitstoot werken. Ons vertrouwen in deze toekomst is groot en daarom bieden we een aantrekkelijke financiering voor de G2200E (X-TRA) en G2700E (X-TRA) *.

VOORDELEN
☑️ Liquide middelen worden vrijgehouden voor de dagelijkse bedrijfsvoering.
☑️ GIANT Finance heeft alleen de machine en aanbouwdelen als onderpand.
☑️ Uw huisbankier verlangt vaak meerdere zekerheden.
☑️ Ruimte bij uw eigen huisbankier blijft beschikbaar.

*Zie de garantievoorwaarden met betrekking tot de elektrische machines.
*Deze actie is alleen geldig in Nederland.

Bekijk de toepassingen:

VRAAG HIER MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de elektrische machines van GIANT ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Daarnaast kunnen wij u vrijblijvend een prijsaanvraag geven.

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het TOBROCO-GIANT magazine!